Brede waardering voor InnovationQuarter

Samenwerking in Zuid-Holland aanzienlijk gegroeid

Met de komst van InnovationQuarter is de uitvoeringskracht op het gebied van economische structuurversterking en innovatiestimulering sterk toegenomen en is de samenwerking in Zuid-Holland aanzienlijk gegroeid. Dat blijkt uit een recente evaluatie van de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. Daarvoor hield Decisio zo’n veertig interviews bij aandeelhouders, samenwerkingspartners en bedrijven, en verrichtte zij ook deskresearch naar de resultaten van InnovationQuarter.

Positieve resultaten
Er bestaat een brede waardering voor hoe InnovationQuarter haar opdracht invult. De geïnterviewde bedrijven zijn heel positief over de ontvangen ondersteuning, over de inzet van het netwerk en de wijze waarop InnovationQuarter partijen verbindt.
Uit het imago- en klanttevredenheids­onderzoek onder de relaties van InnovationQuarter, georganiseerd door Motivaction, blijkt het imago van de ontwikkelingsmaatschappij heel positief, de bekendheid met de activiteiten is over het algemeen goed, de missie en visie worden breed gedragen en de tevredenheid over de dienstverlening is hoog.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.