Online magazines

27 maart 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE PROCESTECHNOLOGEN

COLLEGA'S AANMELDEN

120px Nanotechnologie zit nog volop in een groeiproces, maar zou wel eens een flinke revolutie teweeg kunnen brengen in de onderhoudswereld. Aldus Thies Oosterwijk (TNO) die innovatieve nanotoepassingen veilig op de markt brengt. Tal van andere innovaties voor industrieel onderhoud, zoals augmented reality, kunt u binnenkort spotten op de vakbeurs Maintenance Next. In dit online magazine ontdekt u verder wie recent verkozen werd tot Maintenance Manager of the Year en hoe innovatieprogramma's als e-Refinery en Moonschot de chemiesector verder kunnen verduurzamen.

__

Bart Denys

Hoofdredacteur

Lees deze artikels:

Mogelijkheden en bedreigingen van nano in maintenance

Efficiënter smeren met augmented reality

__

Lees meer sectornieuws:

5 miljoen voor duurzame doorbraak in chemie

Chemiesector verwelkomt ambitieus innovatietraject koolstofslimme industrie

Maintenance Manager of the Year 2019 bekend

Manon Bloemer nieuwe directeur Koninklijke VNCI

Borealis wint Foreign Investment of the Year Trophy 2019

Biovoice: Boosting Biobased Business

5 MILJOEN VOOR DUURZAME DOORBRAAK IN CHEMIE

TU Delft, Shell en diverse Topconsortia voor Kennis en Innovatie (TKI) investeren samen 5 miljoen euro in de ontwikkeling van elektrochemische technologie voor verduurzaming van de petrochemische industrie.
Volledig artikel lezen
__
Bekijk deze video over CO2-elektrolyse

CHEMIESECTOR VERWELKOMT AMBITIEUS INNOVATIETRAJECT KOOLSTOFSLIMME INDUSTRIE

Vlaanderen op weg helpen naar een koolstofslimme industrie om zo fundamenteel bij te dragen aan oplossingen voor de klimaatuitdaging. Dat is de ambitieuze doelstelling van het 'Moonshot'-innovatieprogramma dat ...
Lees meer

METHAANGASDETECTIECAMERA

160pxDe handheld GF77 Gas Find IR is de eerste ongekoelde thermische camera om potentieel gevaarlijke, onzichtbare methaanlekken te vinden bij aardgascentrales, productie-installaties voor hernieuwbare energie, industriële installaties en andere locaties rondom de toeleveringsketen voor aardgas.
Lees meer

PLM VOOR DE MAAKINDUSTRIE

160pxPLM voor de Maakindustrie naar het volgende niveau. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Alle mogelijke informatie in een productieomgeving zo structureren dat deze maar op één plaats en op één manier opgeslagen wordt en toch voor alle toepassingen in het bedrijf beschikbaar is.
Volledig artikel lezen

GROTE UITDAGINGEN ONDER ÉÉN DAK

160pxRotterdam Ahoy is van 9 tot en met 11 april het epicentrum van de wereld van industrieel onderhoud. Duizenden onderhoudsprofessionals bezoeken dan de vakbeurs voor industrieel onderhoud Maintenance NEXT.
Volledig artikel lezen

EFFICIËNTER SMEREN MET AUGMENTED REALITY

Goed smeren is alleen mogelijk wanneer de betreffende medewerker kennis van zaken heeft én de juiste informatie ten aanzien van bijvoorbeeld de locatie van het smeerpunt, het benodigde smeermiddel en de frequentie van smeren.
Volledig artikel lezen

MOGELIJKHEDEN EN BEDREIGINGEN VAN NANO IN MAINTENANCE

Nanotechnologie is in opmars, horen we steeds. Nanodeeltjes dringen door in alle facetten van het leven, van de luchtvaart, elektronica en andere hightech industrieën tot verf en huishoudelijke artikelen.
Volledig artikel lezen

MAINTENANCE MANAGER OF THE YEAR BEKEND

Celeste Martens, verantwoordelijk voor asset management bij aannemings- en installatiebedrijf Croonwolter&dros, werd donderdag 14 maart verkozen als Maintenance Manager of the Year 2019.
Lees meer

MANON BLOEMER NIEUWE DIRECTEUR KONINKLIJKE VNCI

Per 1 mei 2019 start Manon Bloemer als directeur van de Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie. Zij volgt Colette Alma op die na 15 jaar inzet voor de VNCI afscheid neemt.
Lees meer

BOREALIS WINT FOREIGN INVESTMENT OF THE YEAR TROPHY 2019

Op de Foreign Investment Trophy 2019, een organisatie van Flanders Investment & Trade (FIT), mocht Borealis de Foreign Investment of the Year Trophy 2019 mee naar huis nemen.
Lees meer

BIOVOICE: BOOSTING BIOBASED BUSINESS

Als grote multinationals op zoek zijn naar nieuwe toepassingen of R&D-afdelingen een proces willen optimaliseren, ligt de oplossing niet altijd voor de hand. Maar er zijn vaak wel kleine, innovatieve bedrijven en start-ups die uitkomst kunnen bieden.
Lees meer

NPT (NEDERLANDSE PROCES TECHNOLOGEN)

160pxNPT (Nederlandse Proces Technologen) is the network for all Chemical and Process Engineers in the Netherlands. It is a section of the Royal Netherlands Chemical Society.
Lees meer

http://npt.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Zorgt nanotechnologie voor revolutie in maintenance?

Dit Online Magazine is een uitgave van PMG Nederland bv,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.