13 februari 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE PROCESTECHNOLOGEN

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxIs uw procesinstallatie bestand tegen hacking?
Hacking van industriële installaties is een gevaar met
vele gezichten dat vaak wordt onderschat. Weet u welke vormen van datacybercrime er zoal bestaan en vooral, hoe u zich ertegen kunt beschermen? En hoe scoren Nederland en België in een internationaal onderzoek naar cybercriminaliteit? In dit online magazine geven we u tot slot nog enkele gouden antihackingtips.

___

Bart Denys

Hoofdredacteur

Lees deze artikelen:

___

Draadloze communicatie voor een (cyber)veilige procesindustrie

Hacking is big business

Welke landen hebben de zwakste cyberveiligheid?

___

TU/e schaalt circulair ijzerpoeder op

Cumapol start pilot plant voor PET-recycling

Grootste leverancier van waterstof start certificering in Europa

Nieuwe anilinefabriek voor Covestro

HACKING IS BIG BUSINESS

Cybersecurity is meer dan ooit een belangrijk issue, nu onze toestellen steeds vaker met elkaar verbonden worden. Maar daar loopt het vaak verkeerd. De grootste fout? Denken dat het u niet kan overkomen.
Volledig artikel lezen

DRAADLOZE COMMUNICATIE VOOR EEN (CYBER)VEILIGE PROCESINDUSTRIE

Sinds de performantie en bedrijfszekerheid van draadloze communicatie een stuk beter geworden zijn, wordt vaste bekabeling weleens overboord gegooid. Maar hoe veilig verloopt dit draadloze communicatie?
Volledig artikel lezen

WHICH COUNTRIES HAVE THE WORST CYBERSECURITY?

A Comparitech study looked at 60 countries and found huge variances in a number of cyber security categories, from malware rates to cybersecurity-related legislation.
Lees meer

M+R, EVENT PROCESINSTRUMENTATIE

160pxM+R, event procesinstrumentatie Antwerp Expo opent op 27 & 28 maart 2019 zijn deuren voor M+R, het grootste event in de Benelux voor procesinstrumentatie in het hart van de grootste (petro)chemiecluster van Europa.
Volledig artikel lezen

CURSUSSEN SPROEIDROGEN, TOXICOLOGIE EN BETROUWBAARHEIDSANALYSE

160pxWerk jij als professional in de procestechniek met sproeidrogers? Of kom je in je werk vraagstukken tegen op toxicologisch gebied of over betrouwbaarheid van technische systemen?In de cursus
Lees meer

TU/E SCHAALT CIRCULAIR IJZERPOEDER OP

De TU/e gaat na de zomer een industriële testopstelling bouwen om door verbranding van metaalpoeder temperaturen tot 1800 graden te leveren. De constructie komt op het terrein van Metalot in Budel Dorplein en krijgt € 1 miljoen subsidie van de provincie Noord-Brabant.
Lees meer

CUMAPOL START PILOT PLANT VOOR PET-RECYCLING

In een deel van de bestaande Cumapol fabriek in Emmen komt een pilot-deel voor de recycling van gebruikt polyester. Daartoe heeft het bedrijf subsidie gekregen van Europa (ca.
Lees meer

AIR PRODUCTS START CERTIFICERING DUURZAME WATERSTOF IN EUROPA

Air Products (NYSE: APD), wereldwijd de grootste leverancier van waterstof, is begonnen met een pilot voor de uitgifte van de eerste garanties van oorsprong (Guarantees of Origin) onder het CertifHY programma voor waterstof geproduceerd uit hernieuwbare energie.
Lees meer

LUX-ON PRODUCEERT BIOPLASTIC UIT CO2

Bio-on, een speler in de sector van hoogkwalitatieve bioplastics, en Gruppo Hera richten Lux-on op. Dat is een bedrijf PHAs biopolymeren zal produceren door gebruik te maken van CO2 uit de atmosfeer en energie zal produceren zonder fossiele brandstoffen.
Lees meer

NIEUWE ANILINEFABRIEK VOOR COVESTRO

Het Duitse Covestro investeert ruim 300 miljoen in zijn Antwerpse vestiging voor de bouw van een nieuwe fabriek voor de productie van aniline. De opstart van deze nieuwe eenheid wordt in 2022 verwacht en moet extra jobs opleveren.
Lees meer

http://npt.pmg.eu

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe scoren Nederland en België op vlak van cybersecurity?

Dit Online Magazine is een uitgave van PMG Nederland bv,
Argonweg 7-11, 3812 RB Amersfoort
Postbus 1297, 3800 BG Amersfoort
info@pmg.nl - www.pmg.be