wegenwerken

HERAANLEG ROTONDE MET TIELTSESTEENWEG (N37) IN AALTER VANAF 15 MAART

Vanaf maandag 15 maart voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit aan de rotonde aan de Tieltsesteenweg (N37) in Aalter. De kwaliteit van het beton voldeed niet aan de opgelegde eisen en de aannemer zal de rotonde opnieuw aanleggen. De betonwerken gebeuren in drie verschillende fasen om de hinder zoveel als mogelijk te beperken. De werken duren ruim 3 maanden. Tijdens de werken wordt verkeer op de Tieltstesteenweg omgeleid.

Wat houden de werken in?
Bij de heraanleg van het nieuwe complex in Aalter zijn twee nieuwe rotondes ten zuiden van de E40 aangelegd. AWV stelt hoge kwaliteitseisen om ervoor te zorgen dat het wegdek duurzaam en comfortabel is. Proeven hebben aangetoond dat de kwaliteit van de rotonde die aansluit op de Tieltsesteenweg (N37) onvoldoende is, waardoor de vereiste levensduur niet gegarandeerd kan worden. Het betonnen wegdek van deze rotonde en de aansluitingen worden volledig heraangelegd. De werken gebeuren in 3 fasen en zullen ruim 3 maanden duren. 
 

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.