- 31 mei 2022
- | Bron: Foodservices
ESCALA ‘STUDIEDAG ACTUEEL GROOTKEUKEN MANAGEMENT’
Een stuurgroep met ervaren mensen uit het werkveld stelde het programma samen: Ann Van Hecke, facility manager Zorgsaam Gent, Lieven Astaes, directeur Ruddersstove Brugge en Kris Lefebvre, grootkeuken manager Silva Medical Brussel, voorheen chef RZ J
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
ESCALA STUDIEDAG GROOTKEUKENMANAGEMENT 2022
franklin rooseveltlaan 1
gent