- 17 december 2018
- | Bron: Foodprocess
Welke bijdrage levert precisielandbouw 2.0 aan verduurzaming agrarische sector?
Welke bijdrage levert precisielandbouw 2.0 aan verduurzaming agrarische sector? Veelbelovende innovaties hightech voedselproductie voorgesteld op AgriFoodTech 2018 Op 12 en 13 december organiseerde Mikrocentrum voor de 3e keer de vakbeurs AgriFoodTech, met congres. Ruim 1.500 bezoekers bezochten de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch en vonden er een compleet overzicht van de nieuwste hightech en ICT innovaties met focus op een effectievere, efficiëntere en duurzamere voedselproductie. De eerste dag van AgriFoodTech werd afgesloten met het AgriFoodTech Platform Disruptiediner. Dat werd ingeleid door twee plenaire keynotes van David Wallerstein en Jeroen van den Hoven. David Wallerstein, CXO bij techbedrijf Tencent gaf een kijkje in de toekomst en benoemde de meest veelbelovende innovaties op het gebied van hightech voedselproductie. Jeroen van den Hoven, professor ethiek en informatietechnologie aan de TU Delft, deelde aansluitend waarom het belangrijk is ethiek te ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.