Maintenance Gorinchem

Optimaliseer uw proces midden april

Op 17, 18 en 19 april 2018 vindt de eerste editie van de vakbeurs Maintenance Gorinchem plaats. Deze maakt onderdeel uit van een 'European Series', met succesvolle edities in o.a. Dortmund, Zürich en Antwerpen. Met deze serie wordt een ontmoetingsplatform voor diverse nationale industrieën bewerkstelligt. Op dit industriebrede evenement ontdekken brancheprofessionals technologieën, methoden en andere oplossingen voor uw eigen asset base. Van onderhoud tot inspectie, van IT tot veiligheid... alle aspecten passeren de revue tijdens de beursdagen. De beurs voorziet tevens in een compleet conferentieprogramma in samenwerking met kennispartners zoals NVDO en iTanks. 
Zo zal Marcel Morsing, founder van MaxGrip, spreken over Predictive Maintenance. Lubert Gerrits, Business Manager bij Ultimo Software Solutions, praat u graag bij over hoe u optimale integratie van uw veiligheidsprocessen realiseert met complete onderhoud(sregistratie). Daarnaast zal Egbert-Jan Sol, directeur programma bureau bij Smart Industry, u vertellen wat de gevolgen van digitalisering zijn voor uw business en productieprocessen. Als bezoeker bent u vrij om de kennissessies bij te wonen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.