Hoe evolueren naar asset management?

Toepassingstraject ‘opstellen strategisch plan voor installaties’

Veel bedrijven, die al een goed werkend onderhoudsbeheer hebben, willen graag een strategisch plan voor de installaties opstellen. Dit is vaak de logische aanloop naar een asset management organisatie. Toch heerst er, terecht en onterecht, onzekerheid om deze stappen te zetten. Nochtans wijst de praktijk uit dat de meerwaarde op langere termijn zeer groot is.
BEMAS heeft nu al enkele jaren de slogan “Bridge to worldclass maintenance & asset management” in gebruik, maar toch merken we dat het invoeren van asset management nog geen hoge vlucht heeft gekend. Omdat de associatie overtuigd is van de meerwaarde van asset management, blijft ze aan de kar trekken, en blijft men initiatieven nemen om bedrijven te helpen op weg hiernaartoe.

Toepassingstraject ‘opstellen strategisch plan voor installaties’
Daarom start er in maart 2019 een toepassingstraject dat de perfecte opstap is om te evolueren van een pure maintenance naar een asset management organisatie. Tijdens dit traject ga je als deelnemer stap voor stap de basis leggen om dit alles uit te bouwen. In een kleine groep onder begeleiding van een zeer ervaren specialist en lesgever krijg je theorie, gecombineerd met praktijkopdrachten om zelf uit te voeren. Door de periode van enkele weken tussen elke sessie is er voldoende tijd om de inzichten om te zetten. Er zijn 5 sessies voorzien, te starten vanaf 12 maart 2019. Alle info op www.bemas.org/nl/strategischplan.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.