Dormac legt focus op totaaloplossing tijdens Open Huis

Tijdens de Open Huis-dagen wordt ook de nieuwe metaalprinter voorgesteld

Tijdens het jaarlijks Open Huis bij Dormac CNC Solutions ligt dit jaar de nadruk op procesoptimalisatie. “Metaalbewerkende bedrijven zijn niet alleen op zoek naar geschikte bewerkingsmachines, maar stellen ook hogere eisen aan de procesbetrouwbaarheid, efficiency en continuïteit. Als machineleverancier willen wij de markt daarin met totaaloplossingen bedienen waarin service en procesbeheersing een cruciale rol spelen. Dat doen we niet allemaal met onze eigen specialisten, maar ook door samen te werken met partners op het gebied van werkvoorbereiding, opspanning, robotbelading, meten, tooling, temperatuurbeheersing, spanenfiltering, enz. Tijdens het Open Huis worden daarom een negentiental draai- en freescentra gedemonstreerd, uitgerust met componenten die een hoge procesbetrouwbaarheid en continuïteit mogelijk maken”, legt Dormac directeur Joost Verschure uit.
Begin dit jaar is Dormac gestart met een programma voor 3D metaal printen. Het bedrijf zal tijdens de Open Huis-dagen voor het eerst ook een InssTek 3D metaalprinter demonstreren.
Openingstijden:
Donderdag 9 november: 10.00 - 21:00
Vrijdag 10 november: 10.00 - 21:00
Zaterdag 11 november: 10:00 – 15:00
Locatie: Dormac CNC Solutions Breeuwhamer 25 1648 HG De Goorn
Voor meer informatie kan u terecht op www.dormac.nl

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.