Specifieke oplossingen voor de luchtvaartindustrie

Okuma bood workshop over geavanceerde bewerkingsoplossingen voor lucht- en ruimtevaartfabrikanten

In het Okuma Aerospace Centre in Krefeld, Duitsland, vond op 23 en 24 mei een luchtvaart workshop plaats, georganiseerd door Okuma. De workshop focuste op branchespecifieke oplossingen van de fabrikant. Die omvatten super multitasking machines voor additieve, subtractieve productie en grootdelige bewerking van de zwaarste materialen, CAM-strategieën voor volledige 5-assige bewerking en slimme fabrieksoplossingen.
Okuma werkte samen met gerenommeerde experts om de beste oplossingen te bieden voor de luchtvaartindustrie. Zo werkte de fabrikant samen met CAM-ontwikkelaar OPEN MIND aan hun prestatiepakket hyperMILL MAXX Machining om de mogelijkheden van moderne 5-assige bewerkingscentra optimaal te benutten.
Okuma's uitgebreide slimme fabrieksapplicatie Connect Plan maakt geavanceerde fabrieksvisualisatie, gegevensverwerking en -analyse en voorspellend onderhoud mogelijk, allemaal in dienst van het faciliteren van productieve slimme fabricage in het industriële ‘Internet of Things’.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.