Ontwikkelingen rond robotisering en automatisering

Dinsdag 25 september 2018

Om op de hoogte te blijven van moderne mogelijkheden en ontwikkelingen met betrekking tot robotisering en automatisering organiseren FDP en Teqnow op dinsdag 25 september van 13u30 tot 17u30 het event “Omvormen, robotiseren plaatwerkproducten en digitale ondersteuning van de interne logistiek”. Tijdens deze bijeenkomst wordt eerst uitgebreid stilgestaan bij 3D-omvormprocessen cq forceren van metaal. Vervolgens wordt inzicht gegeven in de mogelijkheden van robotisering/automatisering van deze processen. Onder andere Frans Visser van Orfa Visser en Jorg Blanker van Heurkens & van Veluw zullen demonstraties geven. Tot slot krijgt u inzicht wat digitalisering en automatisering kan betekenen voor het logistieke proces.
Deze bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 25 september 2018 bij Orfa Visser in Dronten.
Aanmelden is gratis en kan via info@fdp.nl of het nummer 030 -6000005. Het aantal deelnemers is beperkt. Meer info op de website van FDP.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.