Tool Trader Europe nieuwe bewoner Brainport Industries Campus

Samenwerken aan nieuwe productietechnieken

Het verspanende bedrijf Tool Trader is de nieuwe bewoner van de de Brainport Industries Campus in Eindhoven. Tool Trader is een speler in de verspanende industrie met een focus op de fijnmechanische industrie, de automobiel en de luchtvaartsector. Door het nauwe contact met de leveranciers biedt Tool Trader de middelen om turnkey projecten efficiënt af te stemmen op de alsmaar voortschrijdende ontwikkelingen.
“Een partij als Tool Trader, die als het moet het volledige tool management van productieprocessen uit handen kan nemen, past helemaal in onze visie”, aldus Bert-Jan Woertman van Brainport Industies Campus. Marcel van Hijum, oprichter Tool Trader, ziet de komst naar de Brainport Industries Campus als een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van zijn bedrijf: “Wanneer ik vertel over het feit dat we naar de BIC komen, merk ik dat mijn zakelijke omgeving benieuwd is naar dit prestigieuze project. Ik verwacht veel van deze omgeving en kijk ernaar uit onderdeel uit te maken van de fabriek van de toekomst.”
De Brainport Industries Campus is een ontwikkel- en productielocatie voor bedrijven en kennisinstellingen in de hightechsector. Elk gebouw biedt faciliteiten waarvan meerdere partijen gebruik kunnen maken. De inrichting kan eenvoudig worden aangepast aan de veranderende behoefte van gebruikers. BIC faciliteert haar huurders optimaal in samenwerking aan nieuwe productietechnieken. De campus is bovendien bedoeld om aan (internationale) bezoekers te tonen wat de maakindustrie in de regio te bieden heeft.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.