Hatek wordt Gouden EWM Premium Partner

Eerste en enige in Nederland

Hatek Lastechniek heeft eind januari de Gouden EWM Premium Partner gekregen van lasfabrikant EWM. Hatek is daarmee de eerste en enige vertegenwoordiger in Nederland. Zowel de vestiging in Zuid-Holland als die in Noord-Holland hebben deze hoogste status verkregen. EWM is het Duitse A-merk voor lasapparatuur met een uitgebreid programma aan lasmachines en accessoires. Het bedrijf wil zich onderscheiden via hoogstaande kwaliteit en een hoge mate van innovatie. Als onderdeel van deze kwaliteit stelt EWM hoge eisen aan haar dealernetwerk en beoordeelt haar vertegenwoordigers jaarlijks op kennis en kunde.
Slechts één andere EWM vertegenwoordiger buiten Duitsland heeft deze status dit jaar weten te behouden. Om EWM Premium Partner te worden moet een vertegenwoordiger voldoen aan strenge eisen.
Hatek is trots op deze prestatie. De verkregen status is een extra motivatie om nog verder verbeteren op het gebied van kwaliteit en service. “Wij hebben ons als doel gesteld om de beste totaalleverancier te worden in Nederland op las- en snijgebied”, vertelt Peter van Etten, bedrijfsleider van Hatek. “Naast de levering van hoogstaande kwaliteit, specialistische lasproducten en technische gassen, breiden wij onze dienstverlening steeds verder uit. Van lasopleidingen en -consultancy tot de inrichting van mechanisatieprojecten. Het verkrijgen van een stukje erkenning en bevestiging is uiteraard fijn. We zijn trots op het hele team dat wij dit voor elkaar hebben gekregen.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.