KAMELEON

KAMELEON

Dit beslag kreeg de benaming KAMELEON omdat alle technische onderdelen aan het oog onttrokken zijn en de met dit systeem uitgeruste deuren onzichtbaar in de wand verdwijnen.
• KAMELEON SWING: de specifieke systemen voor deze deur breken met de traditie omdat het slimme beslag de deur als een Kameleon onzichtbaar laat opgaan in het wandvlak. Dit systeem sluit soft & gently door zijn zachte en perfect afsluitende afdichting. Dit beslag is bestemd voor alle standaardmaten en eveneens toepasselijk op kamerhoge deuren.
• De KAMELEON LATENT-POCKET verenigt het beste van de Latent en de Pocket en wordt geleverd met een bijpassende nis om de deur te laten verdwijnen. Met de 'push-to-open'-functie glijdt de deur gemakkelijk en zacht uit de nis tevoorschijn door een lichte inwaartse druk. De inbouwrail is onzichtbaar in het plafond geïntegreerd.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.