Argenta en ROB binnenkort onder hetzelfde dak

De nieuwbouw productiesite en verkoopmagazijn zullen eind 2020 operationeel zijn

Op het bedrijventerrein Ter Vlucht langs de E403 in Ardooie zijn de bouwwerken van een nieuwe productiesite van argenta en ROB begonnen. Onder de slagzin ‘Opening Doors’ starten beide merken in deurbeslag er aan de uitbouw van één sterk bedrijf. Daar worden niet alleen de twee productiesites van Louage & Wiselinck samengebracht, maar vindt ook argenta z’n definitieve stek.
De nieuwbouw productiesite van maar liefst 22.000 m² zal mooi zichtbaar zijn langs de autosnelweg als hét visitekaartje voor één sterk bedrijf, specialist in het openen van deuren. Argenta focust daarbij als merk vooral op draaideuren en interieurs terwijl ROB dé specialist bij uitstek blijft in schuifdeuren en zich ook richt op buitentoepassingen.
R&D kenniscentrum
“Dit nieuwbouwproject moet ons bedrijf klaarmaken voor de toekomst”, aldus Wim Waelkens, business unit manager van Argent Alu. “We investeren hier in een modern machinepark en de nieuwe gebouwen zijn aangepast aan de noden en wensen van vandaag. Bovendien is op deze nieuwe site plaats voorzien voor een gloednieuw R&D kenniscentrum rond alles wat te maken heeft met het openen van deuren.”
Lokaal verankerde productie
“ROB en argenta zijn slechts twee van de merken die deel uitmaken van de Renson groep. Dit nieuwbouwproject past in een reeks recente investeringen wereldwijd om de verdere groei van die groep te faciliteren”, voegt CEO van Renson groep Paul Renson er nog aan toe. “Het is een bewuste keuze om niet te produceren in het buitenland, maar net opnieuw lokaal te investeren. Dit is een enorm dynamische regio met heel gedreven, talentvolle mensen.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.