Hans Casier is nieuwe voorzitter van essenscia

Internationale concurrentiekracht van de chemie en life sciences in België versterken

Hans Casier, de Belgische topman van het internationale chemieconcern INEOS, is de nieuwe voorzitter van essenscia, de Belgische industriefederatie van de chemie, kunststoffen en life sciences. Dat heeft de Raad van Bestuur vandaag unaniem beslist. Casier volgt Wouter De Geest op die in de loop van november officieel wordt aangeduid als nieuwe voorzitter van Voka. De Geest was, verspreid over meerdere ambtstermijnen, in totaal acht jaar voorzitter van essenscia.

Ambities
De internationale concurrentiekracht van de chemie en life sciences in België versterken, nog meer jongens en meisjes motiveren om voor technische en wetenschappelijke studierichtingen te kiezen en verder werk maken van een constructieve sociale dialoog. Dat zijn voor Hans Casier (54) de uitdagingen voor de komende jaren als nieuwe voorzitter van essenscia. Casier is de CEO van INEOS Phenol, de wereldwijde marktleider in fenol en aceton. Anders gezegd: een Belg met een internationale topfunctie in een sleuteldivisie van een van de grootste chemiebedrijven ter wereld.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.