Chains 2018 – Chemistry for the Future

Van biologische processen, farmacologie en quantumchemie tot spectroscopische meting luchterverontreiniging vanuit de ruimte

Ook dit jaar verzamelden alle chemici uit Nederland zich weer in Veldhoven voor een congres met onder andere plenaire lezingen van Bert Weckhuysen, Kevin Plaxco en Pieternel Levelt. Een ideale gelegenheid voor een procestechnoloog om in aanraking te komen met de fundamentele facetten van de chemie. De onderwerpen varieerden van biologische processen, farmacologie, quantumchemie en close-ups van katalysatordeeltjes tot spectroscopische metingen van luchterverontreiniging vanuit de ruimte. De industrie was goed vertegenwoordigd bij dit uitstekend georganiseerde evenement waar ruim voldoende netwerkgelegenheden waren. Het congres omvatte een grote variëteit aan plenaire lezingen, keynote lezingen, meer dan 450 posters, focus sessies, inspiratie lezingen, workshops en vele andere evenementen, ook georganiseerd door de industrie en wetenschapsplatforms. Bovendien werd Pascal Jonkheim geëerd met de gouden medaille van de KNCV en werd Sponsh B.V. verkozen tot de Gouden Kiem (Start-up of the year).

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.