Online magazines

23 september 2020 Vakinformatie voor de procestechnologen

COMMUNICATION IS KEY

Samenwerking en communicatie zijn van cruciaal belang om tot innovatie te komen. En daar wringt in de procesindustrie vaak net het schoentje. Dat is ook de mening van NPT Redactieraadlid Luc Van Ginneken, program manager bij Catalisti.
Bart Denys, Hoofdredacteur

Innoveren in een complexe wereld is niet altijd evident. Samenwerking over de (sub)sector- en disciplinegrenzen heen kan echter heel wat innovatie- en marktopportuniteiten opleveren. Dr. ing. Luc Van Ginneken deelt in dit opiniestuk zijn visie over ...
TNO–EnergieTransitie besloot tot de opstart van een pilotinstallatie in Bergen op Zoom. Die installatie zet de biogrondstof lignine om in diverse aromatische verbindingen. De capaciteit van de installatie is vijf keer zo groot als die van de installatie in Petten, waarmee ...
In the previous edition of the online magazine of NPT ProcessTechnology an interview from 2017 with Flowid was published. Since then, however, the company has evolved considerably that the content of this interview was not in line with current activities.
In 2019 heeft Waterschap Zuiderzeeland geïnvesteerd in nieuwe frequentieregelaars voor de drie centrifugaalpompen van het gemaal Buma in Rutten. ENGIE Electroproject kreeg de opdracht voor de vervanging plus aanvullende werkzaamheden.
Ontdek de uiterst resistente en multifunctionele Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
LyondellBasell announced the start-up of its MoReTec molecular recycling facility at its Ferrara site in Italy.
Nu het beleid een maximaal aantal auto’s aan de stekker of de waterstofpomp (H2) wil, heeft auto-elektrificatie de toekomst mee. De klant wordt gemotiveerd met fiscale voordelen, vrijstellingen van BIV en rijtaks, en gunsttarieven voor de elektriciteitsconsumptie ten behoeve van ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.