Online magazines

15 juli 2021 Vakinformatie voor de procestechnologen

 
stappenplan voor integrale dataveiligheid
Hackers zitten overal, hun beweegredenen zijn zeer divers en de schade die ze kunnen aanrichten, is enorm. Beschermen is dus de boodschap, maar dat moet veel verder gaan dan een virusscanner en een firewall. Welke stappen u kunt nemen, leest u in het dossier Cybersecurity.
Bart Denys, Hoofdredacteur

Prof. dr. ing. Timothy Noël, professor Flow Chemistry aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), wint de KNCV Gouden Medaille 2021. De prijs is de hoogste Nederlandse onderscheiding voor chemisch toptalent. In het juryrapport wordt Noël omschreven als ...
The Second Podcast of Nederlandse Procestechnologen is now available on Spotify. In this episode Tim van Schagen tells all about his designing of a new CO2-to-methanol reactor.
Cybercriminaliteit is al lang voorbij het stadium waarin enkel grote bedrijven en banken als doelwit worden uitgekozen. Iedereen kan het slachtoffer worden. Met deze tips kan u zich alvast beter wapenen.
Cybersecurity is meer dan ooit een belangrijk issue, nu installaties steeds vaker met elkaar verbonden worden. Beschermen is de boodschap, en daarbij kunnen deze antihackingtips alvast helpen.
Battolyser Systems wil zijn systeem voor de opslag van elektriciteit en productie van groene waterstof commercieel op de markt brengen. Onder leiding van de nieuwe CEO Mattijs Slee wil het bedrijf zijn product in massaproductie nemen.
Om de waterstoftechnologie met Nederlandse bedrijven te ontwikkelen en te bevorderen hebben de samenwerkende partijen in het project HyScaling duidelijke doelen gesteld. Eén ervan is dat er electrolysers moeten komen die beter presteren om ...
108 jobs, 18 innovatieve start-ups en bedrijven, de thuisbasis voor de coördinatie van het Moonshot-innovatieprogramma en enkele concrete projecten voor de toepassing van doorbraaktechnologieën in industriële pilootinstallaties. BlueChem kan ...
Air Products en dochteronderneming Air Products Canada Ltd. hebben in samenwerking met de Canadese regering en de provincie Alberta de plannen gepresenteerd voor de bouw van een groot net-zero waterstofenergiecomplex van zo'n 1 miljard euro.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.