Online magazines

14 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
innovatieve opslag van zonne-energie
De Delftse start-up Newton Energy Solutions ontwikkelde een nieuw type boiler, waarin ongeveer acht keer zoveel energie kan worden opgeslagen als in conventionele boilers en ook nog veel langer. Volgens CEO Pavol Bodiš doet het verwarmingsprocédé van de NEStore denken aan de werking van een flowreactor. Het geheim van het nieuwe apparaat zit hem in het afwijkend ontwerp.

Bart Denys, hoofdredacteur
Chemiebedrijf Oleon werd recent bekroond tot ‘Factory of the Future’. Oleon is Europees marktleider in oleochemie waarbij plantaardige en dierlijke vetten en oliën omgezet worden in vetzuren en esters.
20 & 21 maart opent Antwerp Expo de deuren voor Maintenance en Pumps & Valves. Een tweedaags evenement vol masterclasses, demo’s. Ontmoet 300 exposanten. Registreer en bereid u voor op twee dagen vol inspiratie en netwerking.
Peter Roose is de nieuwe voorzitter van Catalisti, de speerpuntcluster voor innovatie in chemie en kunststoffen. Peter Roose wordt tegelijk ook voorzitter van de governance board van Flanders Industry Innovation Moonshot, een programma van ...
Tijdens dit gratis online event bespreken we het gebruik van simulatie voor de duurzame energiesector. Verschillende onderwerpen komen aan bod, o.a. elektromotoren, generatoren, warmtebeheer, brandstofcellen, elektrolyzers, en meer. Schrijf je nu in!
Na het winnen van de Industrial Excellence Award Belgium in oktober 2023 heeft Pfizer Puurs nu ook de Europese onderscheiding van de Industrial Excellence Award (IEA) in de wacht gesleept.
Start-up Newton Energy Solutions ontwikkelde een nieuw type boiler waarin ongeveer acht keer zoveel energie kan worden opgeslagen als in conventionele boilers en ook nog veel langer. Volgens CEO Pavol Bodiš is bij de ontwikkeling van het apparaat inspiratie opgedaan in de chemische procestechnologie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.