Inspirerende buitenklussen

DOBBIT MAGAZINE NR. 2101

dobbit magazine

Het wordt stilaan lente, daarom stappen we in de nieuwe Dobbit de deur uit en gaan we rond onze woning aan de slag. We renoveren onze gevel met een pvc-bekleding met houtlook. Om het hele jaar door optimaal van ons terras te kunnen genieten, installeren we een automatische zonwering aan onze overkapping.

We willen deze zomer ook optimaal van onze tuin kunnen genieten. Daarom maken we een vuurput van restmaterialen en bouwen we, met het bouwplan bij de hand, een volledig uitgeruste buitenkeuken. We maken werken met elektrisch gereedschap in de tuin ook een stuk makkelijker en installeren een buitenstopcontact.

Ook vooraan doen we de nodige renovatiewerken. We bouwen een oprit van nul op: van een stevige fundering tot een feilloze afwerking met keramische tegels.

Haal hem dus nu in huis.
Bestel het magazine 'BUITENKLUSSEN' nu voor slechts 10 euro.
(incl. verzendkosten binnen België)

Liever een abonnement op Dobbit, bekijk hier alle abonnementsacties.

Reageer

Alternate Text

Buitenklussen

Inspirerende buitenklussen

Het wordt stilaan lente, daarom stappen we in de nieuwe Dobbit de deur uit. We gaan rond onze woning aan de slag zodat met het mooie weer in aantocht optimaal kunnen genieten onze terras, tuin en oprit. Bestel dit nummer.

Aangeboden door PMG REDACTIE
9,43 (excl. BTW)

Dit product is niet beschikbaar

Aanbevolen voor jou

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.