In 5 stappen naar duurzaam concurrentievoordeel

Uit recent onderzoek van Tork blijkt dat 89 % van de machine-operators van mening is dat "voortdurende verbetering van preventieve onderhoudsroutines belangrijk is" en 87 % geeft aan dat "preventief onderhoud van machines zowel machinestoringen als verloren productietijd vermindert".
Uit recent onderzoek van Tork blijkt dat 89% van de machine-operators vindt dat "voortdurende verbetering van preventieve onderhoudsroutines belangrijk is" en 87% geeft aan dat "preventief onderhoud van machines zowel machinestoringen als verloren productietijd vermindert"

Met de nieuwste productiviteitsgids van Tork, een merk van Essity, leren bedrijven in 5 stappen hoe ze een cultuur van continue verbetering implementeren in hun organisatie. Met de Japanse Kaizen-methode kies je iedere dag voor voortdurende verbetering in kleine stappen; gericht op alle werknemers. De gids biedt belangrijke lessen voor industrieën die de productiviteit willen verhogen en wordt ondersteund door een nieuw onderzoek onder machine-operators.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.