Nieuwe MG-U brandwerende manchet van Rf-Technologies onderscheidt zich door supereenvoudige installatie en brede toepassing

MG-U brandwerende manchet Rf-Technologies, de Oost-Vlaamse producent van brandwerende oplossingen voor compartimentering en ontroking, lanceerde onlangs de MG-U, een nieuwe brandmanchet met U/U (uncapped/uncapped) classificatie en een uniek ontwerp dat tal van voordelen biedt voor de installateur. Manchetten zijn zoals alle brandbeveiligingsproducten onderworpen aan strenge testen. Volgens de nieuwste Europese testnormen mogen enkel manchetten die getest zijn volgens de Europese test standaard EN 1366-3, gebruikt worden. Bij de juiste toepassing van brandmanchetten dient een belangrijk onderscheid gemaakt te worden tussen 'capped' en 'uncapped' oplossingen. De nieuwste MG-U brandmof van Rf-Technologies heeft een U/U classificatie en kan voor alle types van kunststof leidingen (PVC, PP, PE, ABS en SAN+PVC) en diameters ingezet worden.

Meer weten over

LEIDINGEN
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.