OLIEFABRIKANT SHELL BRENGT SECTOR SAMEN

Shell Technology Forum: Connect. Experience. Share - The power of Innovation

Shell maakt er sinds jaar en dag haar missie van om niet enkel de producten, maar ook de nodige kennis aan de man te brengen. Het middel bij uitstek hiervoor blijkt het tweejaarlijkse Technology Forum, waar tal van smeertechnische onderwerpen worden aangesneden. Voor de editie 2017 mocht Shell ruwweg 150 klanten en eigen specialisten verwelkomen, het recept bij uitstek voor een uitstekende kruisbestuiving rond alles wat oliën en smeermiddelen aangaat.

Locatie van dienst was het Shell Technology Centre aan het IJ in Amsterdam-Noord, een impressionant labo dat recent nog (nvdr: in 2015) aanzienlijk werd uitgebreid. 

De wereld van morgen

Huibert Vigeveno (Executive Vice President Global Commercial Shell) mocht het event op gang trappen, en stelde zich meteen de vraag hoe de wereld van morgen er zal komen uit te zien, en hoe Shell hierin kan bijdragen. "Dat de wereld in sneltempo aan het veranderen is, valt niet te ontkennen", klonk het bij Vigeveno. "De energietransitie en digitalisering neemt elke dag een beetje meer toe, en stelt iedereen dan ook voor de nodige uitdagingen. Het komt er dus op aan met elkaar in interactie te gaan en open te staan voor dialoog, en dat is precies wat we met het Technology Forum voorop stellen, want," zo wist Vigeveno, "de komende tien jaar wordt het vertrouwen in elkaar - fabrikant van oliën en gebruiker - nog belangrijker dan voorheen..."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.