Online magazines

12 november 2020 Vakinformatie voor de procestechnologen

OPSCHALEN GAAT BETER MET KLEINERE UNITS
In het kader van de energietransitie en het Klimaatakkoord wordt er hard gewerkt aan nieuwe, duurzame technologieën. Eenmaal volwassen is het een zaak van zo snel mogelijk opschalen. Uit onderzoek blijkt dat de opschaalkosten lager zijn wanneer in de opschaalfase wordt gewerkt met kleine unitgroottes in grote aantallen in plaats van units met een steeds grotere capaciteit.
Bart Denys, Hoofdredacteur
Onderzoek wijst uit dat de kosten voor opschaling kleiner zijn bij werken met kleinere unitgroottes in grote aantallen in plaats van units met een steeds grotere capaciteit.
Het Horizon 2020-project CICERONE publiceerde eind september de nieuwe 'European Strategic Research & Innovation Agenda (SRIA) on Circular Economy'. Die helpt financiers van programma's rond circulaire economie met ...
De Phoenix Contact Dialog Days vinden dit jaar voor de tweede keer plaats. Van 16 tot 20 november 2020 worden klanten en zakenpartners digitaal uitgenodigd voor virtuele conferenties met technische presentaties, interviews en expertises
Luister naar experts uit de industrie, zie de mogelijkheden van de software aan de hand van demo’s en krijg direct antwoord op al uw vragen. Meld je nu aan voor het online event over procestechnologie en transportverschijnselen op 19 november!
Circulariteit in onderdelen en onderhoudstechnieken om installaties langer in gebruik te houden, maken deel uit van Asset Management. Echter, duurzaam Asset Management omvat veel meer dan dat, zo bleek tijdens een NVDO-inloopmiddag een tijdje terug.
Gent heeft als eerste Belgische stad een circulair voetpad aangelegd met de Carbstone-klinkers. De productie verloopt zonder cement/beton en heeft dus een lagere impact op het milieu.
Consortium receives European research council FET Open 2018-2020 grant for ‘5DNanoPrinting’ project, aimed at developping innovative smart materials and novel fabrication methods for micro and nano devices.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.