Online magazines

25 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
DE KRINGLOOP sluiten IN DE RUIMTE EN OP AARDE?
Mars bevindt zich op een afstand van ongeveer 400.000 km van de aarde en het duurt minstens 1.000 dagen om er naartoe te gaan. Het overbrengen van een menselijke bemanning naar de rode planeet zal dus geen sinecure zijn. NPT sprak met Heleen De Wever (VITO) en Christophe Lasseur (ESA), die al jaren aan de oplossing van dit probleem werken - en technieken tegenkwamen die ook op aarde van pas zouden kunnen komen.

Bart Denys, hoofdredacteur 

Transferring a human crew to Mars will be no easy feat. NPT talked to Heleen De Wever (VITO) and Christophe Lasseur (ESA), who have been working on the solution to this problem for years - and came across techniques that could be helpful on earth as well.
Per 1 januari 2024 is Boelo Schuur de nieuwe Scientific Vice-President in het overkoepelend dagelijks bestuur van European Federation of Chemical Engineering (EFCE). Antoon ten Kate werd herbenoemd als trustee in het bestuur van EFCE.
Vlaams Minister van Omgeving Zuhal Demir heeft aan INEOS Olefins Belgium in Antwerpen de omgevingsvergunning toegekend voor Project ONE. Daarmee is de weg vrij voor de bouw en exploitatie van de meest duurzame stoomkraker van Europa.
2023 zag een aanzienlijke uitbreiding van de wereldwijde capaciteit voor hernieuwbare energie, aangevoerd door China.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij NPT 

NPT maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.